Την πεποίθησή του πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα συνεχίσουν να… σαρώνουν στο NBA εξέφρασε ο Κλέι Τόμπσον. Μπορεί ο τίλος την προηγούμενη περίοδο να πήγε στους Τορόντο Ράπτορς, όμως ο Αμερικανός θεωρεί πως η ομάδα του θα επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες.
«Η δυναστεία δεν τελείωσε. Απέχει πολύ από το τέλος της» τόνισε σχετικά ο Τόμπσον σε εκδήλωση του ιδρύματός του.
Πάντως, ο ίδιος θα αργήσει να συνεισφέρει στις προσπάθειες του συνόλου του Στιβ Κερ να ανακτήσει τα ηνία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, καθώς ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.