Παρέμβαση Ρουβίκωνα σε κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα για τον Ζακ Κωστόπουλο
Παρέμβαση πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη του Ρουβίκωνα στο δεύτερο κατάστημα του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου έξω από το οποίο δολοφονήθηκε πριν από έναν χρόνο ο Ζακ Κωστόπουλος στην Αθήνα.
Παρέμβαση πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνα στο δεύτερο κατάστημα του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου έξω από το οποίο δολοφονήθηκε πριν από έναν χρόνο ο Ζακ Κωστόπουλος στην Αθήνα.
«Αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε κείμενα, μιλήσαμε με τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να γίνει κατανοητό πως παρά την απόφαση της δικαιοσύνης, εμείς, ο κόσμος δεν θα αφήσουμε την δολοφονία του Ζακ να περάσει έτσι.. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο 2ο κοσμηματοπωλείο του δολοφόνου του Ζακ στο Χαλάνδρι
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(ΠΡΟΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 14:00)ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ pic.twitter.com/CEMus7mtb1
— Αναρχική Ομοσπονδία (@anarchistfedGr) September 21, 2019
Σημειώνεται ότι σήμερα έχουν προγραμματιστεί πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442