Μπορεί η πτώση του αεροσκάφους να ήταν ελεγχόμενη από τους δύο πιλότους του αεροπλάνου, αλλά όταν η πτήση 2353 βρέθηκε από τα 39.000 πόδια στα 9.975 σε μόλις 8 λεπτά οι επιβάτες πραγματικά πίστεψαν πως ήρθε το τέλος.

Το αεροπλάνο της Delta Airlines απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ατλάντα με προορισμό το Φορτ Λοτερντέιλ, αλλά ποτέ δεν έφτασε στις ακτές της Φλόριντα. Περίπου στα μισά της διαδρομής -και για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο- οι δύο πιλότοι αποφάσισαν να ρίξουν το αεροσκάφος κατά 30.000 πόδια εξαιτίας προβλήματος που προέκυψε με την πίεση της καμπίνας.

«Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου» δήλωσε Χάρις Ντεγουόσκιν, επιβάτης της πτήσης, στο δίκτυο WSB.

«Επικράτησε πανικός ανάμεσα στους επιβάτες» συμπλήρωσε ο ίδιος, ο οποίος παράλληλα δήλωσε πως μια από τις αεροσυνοδούς ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει την ψυχραιμία του.

«Προφανώς ήταν μια τρομακτική στιγμή οπότε πολλοί από τους επιβάτες γύρω μου ανέπνεαν γρήγορα και βαριά» είπε ο Ντεγουόσκιν.

Τους τηλεφωνούσαν για να τους… αποχαιρετήσουν

Χαρακτηριστικό του τρόμου που επικράτησε στην καμπίνα του αεροσκάφους είναι τα βίντεο που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα οι επιβάτες της Delta Airlines με αρκετούς από αυτούς να τηλεφωνούν στους δικούς τους ανθρώπους για να τους αποχαιρετήσουν.

Τελικά, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Τάμπα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, οι επιβάτες αποζημιώθηκαν από την εταιρεία και πέταξαν στον προορισμό τους και όπως ανακοίνωσε η Delta: «Θα ερευνήσουμε ποιο ήταν το πρόβλημα. Το αεροπλάνο βρίσκεται ήδη στα χέρια των μηχανικών».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο