Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος στον αέρα: «Βουτιά» 30.000 ποδιών μέσα σε λίγα λεπτά

Τρόμος στον αέρα: «Βουτιά» 30.000 ποδιών μέσα σε λίγα λεπτά

Χαρακτηριστικό του τρόμου που επικράτησε στην καμπίνα του αεροσκάφους είναι τα βίντεο που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα οι επιβάτες της Delta Airlines με αρκετούς από αυτούς να τηλεφωνούν στους δικούς τους ανθρώπους για να τους αποχαιρετήσουν

Μπορεί η πτώση του αεροσκάφους να ήταν ελεγχόμενη από τους δύο πιλότους του αεροπλάνου, αλλά όταν η πτήση 2353 βρέθηκε από τα 39.000 πόδια στα 9.975 σε μόλις 8 λεπτά οι επιβάτες πραγματικά πίστεψαν πως ήρθε το τέλος.

Το αεροπλάνο της Delta Airlines απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ατλάντα με προορισμό το Φορτ Λοτερντέιλ, αλλά ποτέ δεν έφτασε στις ακτές της Φλόριντα. Περίπου στα μισά της διαδρομής -και για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο- οι δύο πιλότοι αποφάσισαν να ρίξουν το αεροσκάφος κατά 30.000 πόδια εξαιτίας προβλήματος που προέκυψε με την πίεση της καμπίνας.

«Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου» δήλωσε Χάρις Ντεγουόσκιν, επιβάτης της πτήσης, στο δίκτυο WSB.

«Επικράτησε πανικός ανάμεσα στους επιβάτες» συμπλήρωσε ο ίδιος, ο οποίος παράλληλα δήλωσε πως μια από τις αεροσυνοδούς ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει την ψυχραιμία του.

«Προφανώς ήταν μια τρομακτική στιγμή οπότε πολλοί από τους επιβάτες γύρω μου ανέπνεαν γρήγορα και βαριά» είπε ο Ντεγουόσκιν.

Τους τηλεφωνούσαν για να τους… αποχαιρετήσουν

Χαρακτηριστικό του τρόμου που επικράτησε στην καμπίνα του αεροσκάφους είναι τα βίντεο που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα οι επιβάτες της Delta Airlines με αρκετούς από αυτούς να τηλεφωνούν στους δικούς τους ανθρώπους για να τους αποχαιρετήσουν.

Τελικά, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Τάμπα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, οι επιβάτες αποζημιώθηκαν από την εταιρεία και πέταξαν στον προορισμό τους και όπως ανακοίνωσε η Delta: «Θα ερευνήσουμε ποιο ήταν το πρόβλημα. Το αεροπλάνο βρίσκεται ήδη στα χέρια των μηχανικών».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024