Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serie A : Η Σασουόλο παρουσίασε τον Κυριακόπουλο

Serie A : Η Σασουόλο παρουσίασε τον Κυριακόπουλο

Τι δήλωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος κατά την παρουσίασή του από τη Σασουόλο

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι επίσημα παίκτης της Σασουόλο, ενώ σήμερα (20/9) παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας που μετέχει στη Serie A.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ χαφ έκανε λόγο για θερμή υποδοχή από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει σε όλα.

Επίσης, μίλησε για την πορεία του στον Αστέρα από τα τμήματα υποδομής μέχρι την πρώτη ομάδα, για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής και ότι ένιωσε έκπληξη που τον ήθελε η Σασουόλο, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική συμμετοχής στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριακόπουλου:

Για τη μεταγραφή του στη Σασουόλο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα, είμαι ευτυχισμένος. Εδώ όλα είναι τέλεια. Βρήκα μια πολύ όμορφη κατάσταση. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, με έχουν βοηθήσει σε όλα. Θέλω να δώσω το 100% και πιστεύω ότι θα το κάνω. Εδώ όλα είναι σε υψηλότατο επίπεδο, είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην ομάδα μου».

Για την καριέρα του: «Άρχισα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, με το χρόνο ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στη 2η κατηγορία και τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν στην πρώτη ομάδα, όπου και έπαιξα πολλά ματς. Μπήκα στην πρώτη ομάδα πολύ νωρίς, ευχαριστώ την ομάδα που πίστεψε σε μένα. Επιβραβεύτηκα με τη μεταγραφή στη Σασουόλο».

Για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, η συμφωνία ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σίγουρα ένιωσα έκπληξη αλλά δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή. Είπα αμέσως «ναι» στη Σασουόλο γιατί ήθελα πάρα πολύ να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό».

Για την Εθνική ομάδα: «Το γεγονός ότι έπαιξα στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν πολύ ωραίο. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τη θέση μου στη νέα ομάδα μου και μετά θα μπορώ να σκεφτώ το να παίξω στην Εθνική ομάδα. Όπως έχουν πει στο παρελθόν, είναι τεράστια τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024