Ο Ζοφρεΐ Λοβέρν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα ενισχύσει τη Φενέρμπαχτσε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/9) στο ΟΑΚΑ.
Ο τουρκικός σύλλογος ενημέρωσε πως ο Γάλλος σέντερ είναι ξανά τραυματίας και θα χάσει το τουρνουά που θα διοργανώσει ο Παναθηναϊκός, ενώ είναι αμφίβολος για το ματς του τουρκικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Εφές.
Υπενθυμίζεται πως ο Λοβέρν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο την περσινή σεζόν, χάνοντας όλα τα ματς από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα.
Από τη Φενέρ θα απουσιάσουν, επίσης, οι Βέσελι και Ντε Κόλο. Ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος για λόγους ξεκούρασης από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.