Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

«Αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο παιχνίδι που οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα (20/9, 21:15) στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει μπροστά στο κοινό του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ στο δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων μετά την αναμέτρηση της Τρίτης που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο φαληρικό στάδιο θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό τους.

Από την άλλη οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Πάντερ, Πολ, Κόνιαρη, Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ, Μπάλντγουιν και Χαπ, ενώ θα απουσιάζει από το ματς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενόψει της έναρξης της σεζόν που πλησιάζει. Το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και για ακόμα έναν λόγο, καθώς στον πάγκο των Σέρβων βρίσκεται ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος «υπηρέτησε» για χρόνια τον Ολυμπιακό κι αναμένεται μάλιστα να βραβευτεί για την προσφορά του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024