Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εκλεισε το ραντεβού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη.
Για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το πρωί της Παρασκευής τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνομιλία υπήρξε αμοιβαία ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό και τα ενεργειακά ζητήματα, καθώς και για τις τουρκικές ενέργειες στην περιοχή.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν και για τις επικείμενες συναντήσεις που θα έχουν στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν στη Νέα Υόρκη μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, ώστε να υπάρξει εκ νέου συντονισμός.