Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» ναρκωτικά από στάβλο

Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» ναρκωτικά από στάβλο

Οι ικανότητες του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής «Ακύλα» βοήθησαν τη Δίωξη Ναρκωτικών στον εντοπισμό συσκευασιών κάνναβης που ήταν κρυμμένες σε στάβλο.

Η όσφρηση του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής «Ακύλα», σε συνδυασμό με τις ικανότητες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό συσκευασιών κάνναβης που ήταν κρυμμένες σε στάβλο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο άνδρες ηλικίας 54 και 37 ετών, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

#Akillas

📹🐶 #video τη στιγμή που η «μύτη» του #Akilla εντοπίζει πάνω από 7 κιλά κάνναβη σε ποιμνιοστάσιο σε περιοχή της #Θεσσαλονίκης!#Κ9 #Αστυνομικός #Σκύλος #Ανίχνευσης #Ναρκωτικών#Διεύθυνση #Αστυνομίας #Χαλκιδικής

Δημοσιεύτηκε από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στις Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και με τη συνδρομή του Ακύλα έγινε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο του 37χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου ο 54χρονος απέκρυπτε συνολικά έξι συσκευασίες με κάνναβη βάρους 7 κιλών και 466 γραμμαρίων και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Παράλληλα, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 54χρονου στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 τμήματα αγγείων και αμφορέα, καθώς και δύο νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για την προστασία αρχαιοτήτων. Επίσης κατασχέθηκε μία σφραγίδα δημοτικής Αρχής, την οποία ο 54χρονος κατείχε παράνομα.

Τα αρχαία αντικείμενα θα αποσταλούν στην αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων για περαιτέρω εκτίμηση, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024