Νέα βόμβα Τραμπ: Υπάρχουν πολλές επιλογές για να απαντήσουμε στο Ιράν
«Υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχει η έσχατη επιλογή και υπάρχουν και επιλογές πολύ μικρότερες από αυτό. Και θα δούμε.» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους από το Λος Άντζελες, αναφερόμενος σε πιθανή στρατιωτική απάντηση στο Ιράν
Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι διαθέτει «πολλές επιλογές» για να απαντήσει στο Ιράν, μετά τις επιθέσεις του Σαββάτου εναντίον των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Σαουδικής Αραβίας, την ευθύνη για τις οποίες η Ουάσιγκτον επιρρίπτει στην Τεχεράνη.
«Υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχει η έσχατη επιλογή και υπάρχουν και επιλογές πολύ μικρότερες από αυτό. Και θα δούμε.» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους από το Λος Άντζελες, αναφερόμενος σε μια πιθανή στρατιωτική απάντηση στο Ιράν.
«Λέω ότι η έσχατη επιλογή σημαίνει το να πάμε σε… πόλεμο».
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης θα διευκρινιστούν «στις επόμενες 48 ώρες», λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε «σημαντική» αύξηση των κυρώσεων στο Twitter.
Για την σκληρή στάση που προτίθενται οι ΗΠΑ να κρατήσουν έναντι του Ιράν προϊδέασε και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο που χαρακτήρισε «πράξη πολέμου» την επίθεση εναντίον των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Aramco, την οποία απέδωσε για άλλη μια φορά στο Ιράν.
«Επρόκειτο για ιρανική επίθεση», είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στη Σαουδική Αραβία. Πρόσθεσε ότι η ενέργεια αυτή «φέρει τα δακτυλικά αποτυπώματα του αγιατολάχ» Αλί Χαμενεΐ, του ανώτατου πνευματικού ηγέτη του Ιράν.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.