Όταν μιλάει ο Δίδυμος συχνά θυμίζει την παροιμία «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι…», λόγω του πολύ μπλα-μπλα.  Ο Ζυγός ενίοτε φαίνεται υπερβολικά επιτηδευμένος, ίσως και υποκριτής, παρόλο που του αναγνωρίζεις την προσπάθεια για αρμονία γύρω του και στις σχέσεις του, έστω κι αν σπρώχνει τα σκουπιδάκια… κάτω από το χάλι. Ο Υδροχόος είναι γεμάτος ιδέες όμως οι περισσότερες δείχνουν ανεφάρμοστες.

 Όσο κι αν διαφέρουν τα τρία ζώδια του αέρα έχουν αρκετές ομοιότητες, που δεν αφορούν μόνο στο επικοινωνιακό τους ταλέντο, που τους καθιστά από τους πιο κοινωνικούς τύπους του ζωδιακού κύκλου.

Είναι έξυπνοι. Το μυαλό τους… τρέχει κι έχουν την ικανότητα να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις με ταχύτητα, γι’ αυτό, κατέχουν συνήθως σημαντικές θέσεις σε επαγγέλματα, που συνήθως σχετίζονται με την επικοινωνία.

Έχουν ευαισθησίες αλλά όταν καλούνται να πάρουν αποφάσεις, τότε βάζουν μπροστά τη λογική, ενώ αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια προτού καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα και προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί.

Δείχνουν εκτίμηση και σεβασμό στις απόψεις των άλλων και έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν τις ιδέες και τις γνώσεις τους και να γίνονται πειστικοί στα λεγόμενά τους!

Διαθέτουν ελεύθερο πνεύμα και απεχθάνονται τον έλεγχο. Μην επιχειρήσετε, λοιπόν, να βάλετε κανόνες στη ζωή τους και κυρίως, μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνους γιατί πολύ απλά, θα τους χάσετε.

Είναι άτομα πρωτοποριακά, αρκετά φιλελεύθερα και απεχθάνονται την στασιμότητα. Η επέκταση της γνώσης και η δίψα για εμπειρίες και εξέλιξη του νου είναι σημαντικά γι’ αυτούς.

Δεν ανοίγονται εύκολα και είναι δύσκολο να τους διαβάσετε, οπότε φροντίστε, να είστε προσεκτικοί μαζί τους…

Είναι κι από τους πιο φιλοσοφημένους του ζωδιακού κύκλου.

Είναι περιπετειώδεις και ευχάριστοι στην παρέα και ξέρουν πώς να περνούν καλά, όπου κι αν βρίσκονται. Με την επαφή σας μαζί τους δεν θα χάσετε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο