Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Βαλμπουενά!

Αποθέωση για τον Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στην 100η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πέτυχε γκολ και έβγαλε ασίστ, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει σε 2-2 το παιχνίδι με την Τότεναμ – Αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών για τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει εξελιχθεί σε ηγέτη του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πραγματοποιεί μια ακόμα φανταστική εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής των Πειραιωτών στον αγώνα με την Τότεναμ (2-2) για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τον έμπειρο άσο στο 44’ να δίνει την ασίστ στον Ντάνιελ Ποντένσε για το 1-2 και στο 52’ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού πέρναγε από τα πόδια του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να μοιράζει μαεστρικά την μπάλα στους συμπαίκτες του. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την… τρύπα στην άμυνα της Τότεναμ και έφτιαξε το γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε, με το οποίοι οι Ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 1-2. Στο 51’ κέρδισε πέναλτι από τον Βερτόνχεν και δευτερόλεπτα αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μια ακόμα τεράστια εμφάνιση από τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος απέναντι στην Τότεναμ πραγματοποίησε την 100η εμφάνισή του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το αποψινό μάλιστα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στο Champions League, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον ανταμείβει με το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Στο 69’ ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά με τον Γιασίν Μπενζιά, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σηκώθηκαν όρθιοι και υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Γάλλου σούπερ σταρ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Τότεναμ ήταν το 4ο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ η ασίστ στον Ποντένσε ήταν η 7η στη φετινή σεζόν, εκ των οποίων οι 6 έχουν δοθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024