Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάγκας για Καζαριάν: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας»

Λιάγκας για Καζαριάν: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας»

Έξαλλος ο παρουσιαστής με τα σχόλια του μοντέλου

Η Ειρήνη Καζαριάν αποκάλυψε πρόσφατα ένα νέο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο διαφέρει πολύ από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

https://www.instagram.com/p/B2erCX0IAAA/

Η Ειρήνη πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο, συμμετέχοντας στην παράσταση ΚΟΥΚΛΕΣ του Νικόλα Ανδρουλάκη, η οποία είναι βασισμένη στο «Κουκλόσπιτο» του σπουδαίου συγγραφέα Χένρικ Ίψεν.

https://www.instagram.com/p/B1tHoHuIPz_/

«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης με σκηνοθεσία του Νικόλα Ανδρουλάκη και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Χτες έγινε η συνέντευξη τύπου της παράστασης. Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος στον αέρα της εκπομπής του με την περίεργη συμπεριφορά που είχε η Ειρήνη Καζαριάν απέναντι στους δημοσιογράφους που ήθελαν να της πάρουν μερικές δηλώσεις. Η ίδια φαίνεται να μην ήξερε ακριβώς τον ρόλο της και όλοι απόρησαν.

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. 

Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής…

Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει να το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα. 

Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι», είπε θυμωμένα ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=JBl-xr7Op20

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024