Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα πιο cool ζώδια

Αυτά είναι τα πιο cool ζώδια

Ανήκεις σε ένα από αυτά;

Όλοι έχουμε κάποια τρωτά σημεία, που μας δημιουργούν ανασφάλεια σε μεγαλύτερο ή σε μικρότερο βαθμό, ωστόσο, κάποιοι δείχνουν πιο σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, είτε επειδή έχουν καταφέρει να ελέγξουν τυχόν αβεβαιότητες, είτε επειδή προφυλάσσουν την εικόνα τους, είτε επειδή απλά δεν νοιάζονται για την γνώμη των άλλων.  Στις εκάστοτε συμπεριφορές τους επηρεάζονται κι από το ζώδιο τους. Ποιοι όμως είναι αυτοί οι ζωδιακοί τύποι;

Πρώτος και καλύτερος είναι ο Κριός ο οποίος καθώς δεν έχει καμία σχέση με τον συναισθηματικό Καρκίνο για παράδειγμα, και δεν τον απασχολεί η γνώμη των άλλων για το άτομό του, δεν χάνει χρόνο με το να αναρωτιέται γιατί είπε και τι είπε ο ένας και ο άλλος, αφού δεν ισχύει και συνεχίζει  χωρίς πολλά πολλά τον δρόμο του προς την κορυφή…

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου Λέοντας δεν νοείται φυσικά να έχει ανασφάλειες. Είναι σίγουρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση και για αρκετά πράγματα για τα οποία υπερηφανεύεται, τα πιστεύει. Αν κάποια στιγμή αισθανθεί αβεβαιότητα, το ξεπερνά δουλεύοντάς το εσωτερικά, ενώ μαθαίνει από τα λάθη του και αξιοποιεί κάθε δυνατότητα. Ακόμα και να… σκοντάψει θα ισχυριστεί ότι του έβαλαν τρικλοποδιά.

Ο Τοξότης απλά δε δίνει δεκάρα για την γνώμη των άλλων. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν, ούτε το τι λένε πίσω και κάνει πάντα του κεφαλιού του, οπότε δεν έχει ανασφάλειες. Ακόμα κι αν κάνει γκάφα θα διδαχθεί από το πάθημά του και κυρίως θα γελάσει  και μάλιστα θα μοιραστεί το γέλιο  και με με τους άλλους!

Ο Αιγόκερως δεν έχει ιδιαίτερες ανασφάλειες. Ο εργασιομανής του ζωδιακού κύκλου θα νιώσει κάποια αβεβαιότητα όταν συμβεί κάτι σε σχέση με τη δουλειά του επειδή τη θεωρεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς του, αλλά γενικότερα, έχει μεγάλη  εντύπωση για τον εαυτό του.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024