Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει η απολογία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον: «Ήμουν σε ερωτική υπερένταση όταν την σκότωσα»

Σοκάρει η απολογία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον: «Ήμουν σε ερωτική υπερένταση όταν την σκότωσα»

Υποστηρίζει πως πρώτη φορά ένιωσε το συναίσθημα να σκοτώσει.

Βρισκόταν «σε μια ερωτική υπερένταση» και ήθελε να προβεί «σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη, ακόμη και με βίαιο τρόπο».

Αυτά αναφέρει ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον στην πολυσέλιδη απολογία του.

Στην απολογία του, απόσπασμα της οποίας είδε χθες το “φως” της δημοσιότητας, o 27χρονος Χανιώτης φέρεται να υποστηρίζει ακόμη ότι «πρώτη φορά» ένιωσε το συναίσθημα να σκοτώσει, αλλά κι ότι ένιωσε μέσα του «μια ανώτερη δύναμη» η οποία τον ώθησε να ακολουθήσει την άτυχη βιολόγο.

Τι αναφέρει στην απολογία του ο δράστης

Αναλυτικότερα, στο απόσπασμα της απολογίας τού προφυλακισθέντος νεαρού πατέρα, που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του Star, αναφέρεται ότι ο 27χρονος «ζητάει συγνώμη για την πράξη του και ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο που είχε εξαφανιστεί στο Κολυμπάρι Χανίων.

Την 2α/7/2019 και ώρα 11, επιβιβαζόμενος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, πήγε στην περιοχή του Ταυρωνίτη Χανίων για κάποιες εργασίες και συγκεκριμένα να κόψει ξύλα για κάποια κλουβιά που έχει για τα πουλιά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και στην περιοχή κάθισε για δύο ώρες».

«Περί ώρα 3 μ.μ. της 2ας/7/2019, επιβιβάστηκε εκ νέου στο όχημά του για να πάει μια βόλτα προς το Κολυμπάρι. Κάποια στιγμή στη διαδρομή και ενώ κινούταν κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας, μόλις πέρασε το εικονοστάσι το οποίο βρισκόταν από τη μεριά της θάλασσας, τότε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από εκείνον, στο πλάι του δρόμου, είδε μια γυναίκα η οποία βρισκόταν πλάτη προς εκείνον και η οποία κατευθυνόταν και αυτή προς Αφράτα. Η γυναίκα αυτή έκανε γρήγορο περπάτημα και φορούσε ένα μαύρο σορτσάκι αθλητικό και ένα ροζ χρώματος μπουστάκι. Εκείνος πήγαινε στον δρόμο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και την είδε να στρίβει αριστερά και να ανεβαίνει στο δρομάκι που οδηγεί στο μνημείο Ευελπίδων», αναφέρεται στη συνέχεια του αποσπάσματος.

Η αρχική του σκέψη και το μοιραίο χτύπημα

«Η αρχική του σκέψη ήταν να γυρίσει προς τον Ταυρωνίτη μέσα από το Κολυμπάρι, αλλά λίγο πριν φτάσει στο ύψος του δρόμου που οδηγεί στο μνημείο, ένιωσε μέσα του μια ανώτερη δύναμη η οποία τον ώθησε ώστε να ακολουθήσει τη διαδρομή της. Σταμάτησε για λίγο το αυτοκίνητό του και άφησε τη γυναίκα να προπορευτεί. Χωρίς να καταλάβει το γιατί, έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου προς τη γυναίκα και τη χτύπησε.

Αρχικά ήταν ζωντανή. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να πάρει την Αστυνομία ή ασθενοφόρο, αλλά λόγω του ότι είχε καταλάβει ότι η κατάστασή της ήταν αρκετά σοβαρή αποφάσισε, για να μην μπλέξει χειρότερα, να δει με ποιο τρόπο θα εξαφανίσει τη γυναίκα. Τον βρήκαν οι γονείς του και τα παιδιά, και τους είπε ότι όλη τη μέρα έκανε δουλειές… Πρώτη φορά ένιωσε το συναίσθημα να σκοτώσει. Τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν σε μια ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη, ακόμα και με βίαιο τρόπο, και γι’ αυτό ασέλγησε τρεις φορές σε βάρος της», αναφέρεται, εντέλει, στο σχετικό απόσπασμα.

Πέντε ακόμη γυναίκες έχουν καταθέσει σε βάρος του

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, στα χέρια των Αρχών βρίσκονται ήδη οι καταθέσεις συνολικά πέντε γυναικών που φέρονται να έπεσαν σε προγενέστερο χρόνο θύματα επίθεσης από τον 27χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο νεαρός πατέρας εκτιμάται ότι προέβη και σε δύο ακόμη επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024