Λίγες ημέρες πριν από τη δίκη για τη στυγερή δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό, η κόρη του ξεσπά για πρώτη φορά.
Με δάκρυα στα μάτια ζητά την παραδειγματική τιμωρία του καθομολογίαν δολοφόνου του πατέρα της.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη και να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, ειδικά κάποιον που σ’ έχει βοηθήσει» λέει η Γιώτα- Μαρία Φλώρου στο Star και συγκλονίζει λέγοντας: «ήρθε αυτός ένα πρωί και μας διέλυσε. Κοίταξε όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με πέντε τουλάχιστον βολίδες να τον σκοτώσει».
Η Γιώτα – Μαρία είναι η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που εκτελέστηκε στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Την Παρασκευή θα αντικρύσει τον καθομολογίαν δολοφόνο του πατέρα της, στη δίκη που ξεκινά. Ο 52χρονος κατασκευαστής ήταν φίλος της οικογένειας πάνω από 25 χρόνια. Μια αντιδικία για χρήματα οδήγησε στο έγκλημα.
Η κοπέλα ήταν εκείνη που μαζί με τη μητέρα της άκουσε τους πυροβολισμούς.
«Αυτό που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία γι’αυτό που μας έκανε. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Είμαστε κάθετοι σε αυτό» λέει με λυγμούς η κόρη του φαρμακοποιού και υπογραμμίζει: «είναι η αδυναμία μου και μου τον στέρησε και δεν είχε κανένα δικαίωμα».
Ο άτυχος φαρμακοποιός βρήκε τραγικό θάνατο στο γκαράζ του σπιτιού του. Τον περίμενε ο καθομολογίαν δολοφόνος, εκτελώντας τον με πέντε σφαίρες.
Η Γιώτα Μαρία βιώνει μια τραγική απώλεια .Κλείνοντας τη συνέντευξη περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ότι ο μπαμπάς της ζει στα όνειρα της.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων