Φωτογραφίες: Automedia

H κορυφαία έκφραση της νέας γενιάς της γερμανικής ναυαρχίδας δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, αν και με δεδομένο το status και την θέση του μοντέλου στην προϊοντική πυραμίδα της Mercedes-Benz, τα σημαντικότερα «νέα» στην προκειμένη περίπτωση προκύπτουν από το αθέατο ακόμα εσωτερικό της και τις εξοπλιστικές… διατυπώσεις που θα αναλάβουν να στοιχειοθετήσουν την υπεροχή της.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που προκύπτουν από τις νέες εικόνες της, είναι σαφές ότι η Mercedes-Maybach θα διατηρήσει τις ίδιες αναλογίες αν και ορισμένες σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις στο εξωτερικό όπως το μέγεθος των προβόλων σε συνάρτηση με την νέα αρχιτεκτονική της S-Class θα εξασφαλίσουν δεδομένα περισσότερη ευρυχωρία στο εσωτερικό της.

Στις λεπτομέρειες που διακρίνονται, συγκαταλέγονται τα τελικά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω την σχεδίαση των οποίων μπορεί να αποκωδικοποιήσει κανείς με λίγη προσπάθεια και παρατήρηση ενώ το ίδιο ισχύει και για την αισθητική του συνόλου του μπροστινού τμήματος.

Στο πίσω τμήμα διακρίνονται οι μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες δείχνουν να αποτελούν προσωρινή κατασκευή, κρύβοντας την τελική μορφή του πίσω τμήματος όπου παρεπιδημεί επίσης και ένας κοτσαδόρος, στοιχείο που προδίδει ότι η Maybach S-Class υποβάλλεται σε τεστ αντοχής με φόντο τις Άλπεις όπου και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Επίσης, όπως και τα πρωτότυπα των απλών εκδόσεων της S-Class, η Maybach έκδοση διαθέτει τα χαρακτηριστικά παραλληλόγραμμα στις πόρτες τα οποία αναλαμβάνουν να κρύψουν τις αναδυόμενες χειρολαβές που δεδομένα θα αποτελούν κοινό παρονομαστή όλων των εκδόσεων της W223.

Σε επίπεδο χρονοδιαγράμματος, η νέα γενιά της S-Class αναμένεται να παρουσιαστεί το 2020, κάτι που σημαίνει ότι η κορυφαία εξοπλιστική της έκφραση δεν πρέπει να αναμένεται πριν το 2021.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο