Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Maybach S-Class 2021: Πολυτελής κορυφή

Mercedes-Maybach S-Class 2021: Πολυτελής κορυφή

H γερμανική φίρμα δοκιμάζει ήδη την κορυφαία εξοπλιστική και σε επίπεδο πολυτέλειας έκδοση της νέας S-Class η οποία δίνει τα διαπιστευτήρια της στο φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: Automedia

H κορυφαία έκφραση της νέας γενιάς της γερμανικής ναυαρχίδας δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, αν και με δεδομένο το status και την θέση του μοντέλου στην προϊοντική πυραμίδα της Mercedes-Benz, τα σημαντικότερα «νέα» στην προκειμένη περίπτωση προκύπτουν από το αθέατο ακόμα εσωτερικό της και τις εξοπλιστικές… διατυπώσεις που θα αναλάβουν να στοιχειοθετήσουν την υπεροχή της.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που προκύπτουν από τις νέες εικόνες της, είναι σαφές ότι η Mercedes-Maybach θα διατηρήσει τις ίδιες αναλογίες αν και ορισμένες σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις στο εξωτερικό όπως το μέγεθος των προβόλων σε συνάρτηση με την νέα αρχιτεκτονική της S-Class θα εξασφαλίσουν δεδομένα περισσότερη ευρυχωρία στο εσωτερικό της.

Στις λεπτομέρειες που διακρίνονται, συγκαταλέγονται τα τελικά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω την σχεδίαση των οποίων μπορεί να αποκωδικοποιήσει κανείς με λίγη προσπάθεια και παρατήρηση ενώ το ίδιο ισχύει και για την αισθητική του συνόλου του μπροστινού τμήματος.

Στο πίσω τμήμα διακρίνονται οι μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες δείχνουν να αποτελούν προσωρινή κατασκευή, κρύβοντας την τελική μορφή του πίσω τμήματος όπου παρεπιδημεί επίσης και ένας κοτσαδόρος, στοιχείο που προδίδει ότι η Maybach S-Class υποβάλλεται σε τεστ αντοχής με φόντο τις Άλπεις όπου και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Επίσης, όπως και τα πρωτότυπα των απλών εκδόσεων της S-Class, η Maybach έκδοση διαθέτει τα χαρακτηριστικά παραλληλόγραμμα στις πόρτες τα οποία αναλαμβάνουν να κρύψουν τις αναδυόμενες χειρολαβές που δεδομένα θα αποτελούν κοινό παρονομαστή όλων των εκδόσεων της W223.

Σε επίπεδο χρονοδιαγράμματος, η νέα γενιά της S-Class αναμένεται να παρουσιαστεί το 2020, κάτι που σημαίνει ότι η κορυφαία εξοπλιστική της έκφραση δεν πρέπει να αναμένεται πριν το 2021.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024