Ποιοι βουλευτές θα είναι στην Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος
Οι διαδικασίες αναθεώρησης του Συντάγματος ξεκινούν με την ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Βουλής των μελών της επιτροπής, η οποία θα επεξεργαστεί το περιεχόμενο των αναθεωρητέων διατάξεων.
Αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια η απόφαση του προέδρου της Βουλής για τη σύσταση της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, με βάση τις έγγραφες υποδείξεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.
H Επιτροπή θα επεξεργαστεί το περιεχόμενο των αναθεωρητέων διατάξεων, οι οποίες έχουν καθοριστεί από την προηγούμενη Βουλή.
Μέλη της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος ορίστηκαν:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.