Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για επιθέσεις σε γραφεία του κόμματος: Θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά της ανομίας

ΝΔ για επιθέσεις σε γραφεία του κόμματος: Θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά της ανομίας

«Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με τις επιθέσεις εναντίον γραφείων του κόμματος

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το μπαράζ επιθέσεων που σημειώθηκαν το βράδυ σε γραφεία του κόμματος.

«Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με τις επιθέσεις εναντίον γραφείων του κόμματος.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι «για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους».

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αττικής εναντίον γραφεία της ΝΔ αλλά και υποκαταστημάτων τραπεζών.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον Αλιμο και ολοκληρώθηκαν μισή ώρα αργότερα στην Καισαριανή.

Οι ομάδες των ταραξιών έδρασαν με σχέδιο, σχεδόν ταυτόχρονα, στον Αλιμο, τη Γλυφάδα, την Κυψέλη και την Καισαριανή, σπάζοντας ΑΤΜ και τζαμαρίες τραπεζών και πολιτικών γραφείων.

Την 01.35 της Δευτέρας επιτέθηκαν σε τράπεζα της Εθνικής επί της οδού Θουκυδίδου 27 στον Αλιμο, προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος και το ΑΤΜ.

Επίσης, έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων της ΟΝΝΕΔ που βρίσκονται λίγα μέτρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στον αριθμό 32, στην ίδια διεύθυνση.

Σχεδόν την ίδια ώρα, με διαφορά ενός λεπτού, άλλη ομάδα επιτέθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου 11, στη Γλυφάδα, σπάζοντας τα τζάμια της πρόσοψης.

Λίγα λεπτά αργότερα, την 01.55, σημειώθηκε νέα επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Κερκύρας 51, στην Κυψέλη. Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην τζαμαρία και το ΑΤΜ.

Μετά από πέντε λεπτά, στις 02.00, άλλη ομάδα «κρούσης» επιτέθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής στη Καισαριανή, επί της οδού Φορμίωνος 132, σπάζοντας την πρόσοψη του καταστήματος.

Η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή του Αλίμου, εννέα από την ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και δέκα από την Καισαριανή.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024