Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι νέοι Γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας (ονόματα)

Αυτοί είναι οι νέοι Γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας (ονόματα)

Tους νέους Γραμματείς Αγροτικών Φορέων, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Προγράμματος και  Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Tους νέους Γραμματείς Αγροτικών Φορέων, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Προγράμματος και  Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας όρισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται:

· Γραμματέας Αγροτικών Φορέων η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

Βιογραφικό Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου

Γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανικός με κατεύθυνση τα συγκοινωνιακά και αρδευτικά έργα. Ζει και επιχειρεί στην Κω. Είναι Αμπελουργός , Οινοποιός και Ξενοδόχος, παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αντώνη Τριανταφυλλόπουλο και μητέρα 4 παιδιών.

Συμμετέχει σε επιμορφωτικά προγράμματα και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό ημερίδων, σεμιναρίων, εθνικών και διεθνών συνεδρίων.

Με μεγάλη δραστηριότητα στα θεσμικά όργανα των κλάδων με τους οποίους ασχολείται και βασική επιδίωξη τη διασύνδεση τους . Είναι Πρόεδρος της Ἐνωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου (ΕΝΟΑΝΑ), Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) και Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Οινοτουρισμό.

Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με αντικείμενο ενασχόλησης την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Από το 2011 κατέχει τον τίτλο της Πρέσβειρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην ΕΕ. Το 2013 ανέλαβε σύμβουλος στη Γραμματεία Αγροτικού της ΝΔ και συνέχισε σαν αναπληρώτρια Γραμματέας Αγροτικών Φορέων.

Διετέλεσε (2015-2019) Σύμβουλος του δημάρχου Κω σε θέματα του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης.

· Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων η κ. Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου

Βιογραφικό Βικεντίας Συροπούλου-Μπασιάκου

Η Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου έλαβε πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δημόσιο Δίκαιο από την ίδια Σχολή.

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Υπηρετεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1987, αρχικά στον πολιτιστικό και οργανωτικό τομέα και στη συνέχεια ως νομική σύμβουλος.

Ήταν ενεργό και εκλεγμένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ από τα γυμνασιακά της χρόνια και ως φοιτήτρια στέλεχος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Ανέπτυξε πλούσια κομματική και κοινωνική δράση ως εκλεγμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει ένα  γιό τον Αθανάσιο-Αριστείδη, φοιτητή οικονομικών επιστημών, από τον γάμο της με τον αποβιώσαντα βουλευτή Βοιωτίας και υπουργό Ευάγγελο Μπασιάκο.

· Γραμματέας Προγράμματος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Βιογραφικό Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πολιτική Διαχείριση (Political Management) στο George Washington University στη Washington, DC με υποτροφία του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε think tanks και ως σύμβουλος επικοινωνίας και πολιτικής διαχείρισης στον ιδιωτικό τομέα, στον κοινωνικό τομέα, σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε Πανεπιστήμια. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανεξάρτητος Σύμβουλος Επικοινωνίας, ενώ αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Έχει διατελέσει:

·        Μέλος της Κεντρικής Γραμματείας ΔΑΠ- ΝΔΦΚ ΑΕΙ 2001-2002

·        Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας 2004-2007

·        Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ 2004-2010

·        Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας 2012-σήμερα

·        Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας 2016- σήμερα

·        Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ.Καραμανλής» 2016-2017

·        Συν- ιδρυτής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηγεσίας

· Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ο κ. Άκης Μπάφας

Βιογραφικό Άκη Μπάφα

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο της Αττικής το 1969. Αρχικά φοίτησε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εν συνεχεία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Strathclyde (Γλασκώβη). Επιστρέφοντας, εντάχθηκε στο δυναμικό της Μονάδας Ιατρικής Τεχνολογίας και Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου επί σειρά ετών συμμετείχε στον σχεδιασμό,  στη συγγραφή, στη διαχείριση και στην υλοποίηση μεγάλου αριθμού ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αντίστοιχα έργα άλλων ερευνητικών ιδρυμάτων. Υπήρξε από τους πρώτους της εγχώριας αγοράς που ασχολήθηκε με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων διαδικτυακών εφαρμογών και ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλών σχετικών project, από τα πρώιμα χρόνια του διαδικτύου έως και σήμερα. Μέσα στα τελευταία 25 χρόνια έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδας, είτε ως εταίρος, είτε ως διευθυντικό στέλεχος. Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Comitech Α.Ε. πέτυχε το 2009 την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο των καινοτόμων προϊόντων της καναδικής εταιρείας Immersive Media. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και καλή γνώση της γαλλικής. Τέλος, έχει από τα φοιτητικά του ακόμη χρόνια σημαντική ενασχόληση με τα κοινά ενώ παράλληλα υπήρξε μέλος της Ένωσης για τη Συνεργασία με Αντικείμενο την Αειφορική Ανάπτυξη και Κατασκευή στη Μεσόγειο, της ομάδας πρωτοβουλιών πολιτισμού και κουλτούρας «ΗΜΕΡΩΣΙΝ» και αρκετών φιλοζωικών και άλλων οργανώσεων.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024