Μοιραίο στάθηκε το βραδινό κολύμπι για 29χρονη που παρασύρθηκε από τα κύματα στην παραλία των Γουβών, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Εσπευσαν να βοηθήσουν
Οπως μεταδίδει το cretalive, μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν, λουόμενοι και εργαζόμενοι στην περιοχή έσπευσαν να βγάλουν την κοπέλα από τη θάλασσα, ωστόσο είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στη διασωλήνωσή της και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, η 29χρονη αλλοδαπή δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).