
Η κορυφαία πεντάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου! (vid)
Η FIBA ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 της Κίνας, με τους Ισπανούς να έχουν περίοπτη θέση.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έφτασε στο τέλος του, με την Ισπανία να επικρατεί στον μεγάλο τελικό της Αργεντινής με 95-75 και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο.
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης η FIBA έκανε γνωστή την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, η οποία δεν θα μπορούσε να μην φέρει την υπογραφή των «φούριας ρόχας».
Συγκεκριμένα, δυο παίκτες από το σύνολο του Σέρχιο Σκαριόλο βρέθηκαν ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Ρίκι Ρούμπιο και Μαρκ Γκασόλ.
Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν οι Φουρνιέ, Μπογκντάνοβιτς και Σκόλα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία των ομάδων τους στο τουρνουά.
With you, the FIBA Basketball World Cup 2019 All-Star 5!
⭐️ Bogdanovic (@LeaderOfHorde) 🇷🇸
⭐️ @EvanFourmizz 🇫🇷
⭐️ @ruuufio 🇪🇸
⭐️ @MarcGasol 🇪🇸
⭐️ @LScola4 🇦🇷#WorldGotGame #FIBAWC pic.twitter.com/WcdwNT4zq5— FIBA Basketball World Cup 🏆 (@FIBAWC) September 15, 2019
- Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι νέα δεδομένα για τον Γκονζάλο Γκαρσία στη Ρεάλ
- Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην 23χρονη για μια θέση πάρκινγκ – Κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο
- «Όσοι αποκαλούν τον Τραμπ ψευδώς φασίστα τροφοδοτούν αυτού του είδους τη βία» λέει η Λίβιτ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Μούγιου – Το πουλόβερ «ξηλώνεται» σε όλα τα επίπεδα
- Ποια παράβαση «μετράει» ανά τρίωρο; Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
- Βουλή: Εξεταστική για υποκλοπές – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η απαιτούμενη πλειοψηφία και η δημοσιότητα των συνεδριάσεων




