Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψάχνεται» μετεκλογικά ο Τσίπρας: Πρέπει να αναρωτηθούμε τί είναι ριζοσπαστικό σήμερα

«Ψάχνεται» μετεκλογικά ο Τσίπρας: Πρέπει να αναρωτηθούμε τί είναι ριζοσπαστικό σήμερα

Μετά την τρίπλή εκλογική ήττα, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει ότι το κόμμα του πρέπει να αναρωτηθεί για το τί είναι ριζοσπαστικό και τί είναι σοσιαλισμός σήμερα

Ως ένα φαινόμενο της πολιτικής, το οποίο -όπως είπε- κλείνει ένα σπουδαίο κύκλο χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη τύπου στο ΔΕΘ. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι μετά την εκλογική ήττα το κόμμα του ψάχνει, αλλά δεν έχει ακόμα βρει τη νέα του ταυτότητα.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του έφερε ένα κακό εκλογικό στην πρόσφατη τριπλή εκλογική αναμέτρηση «βρέθηκε από το 4% στο 36%, κληθηκε να κυβερνήσει, στην πιο κρίσιμη στιγμή της χώρας και κατάφερε να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

«Μας δίνεται δεύτερη ευκαιρία»

«Μας δίνεται μια δευτερη ευκαιρία να ασχοληθούμε με την προσπάθεια να αντιστοιχηθει ο κομματικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι το κόμμα του θα στοχεύσει στο να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών. «Θα πρέπει να ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κοσμο που τον στηριζει, με τροπο δημιουργικο και συνθετο, να αναρωθουμε ποιο θα πρέπει να είναι το μοντελο του κομματος, τί είναι ριζοσπαστικο, τί σημαίνει σοσιαλισμος σήμερα , τι σημαινει «πρασινη πολιτική» σήμερα», είπε για να καταλήξει:

«Αυτό δεν αφορά στενά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως αφορά τους δημοκρατικές πολίτες στους οποίους σύντομα θα απευθύνουμε καλεσμα να στηρίξουν τη δημοκρατικής παραταξη της αριστεράς του 21ου αιώνα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024