Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιγκέλ Γκερέρο στο One Channel: Μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό στην Ευρώπη φέτος

Μιγκέλ Γκερέρο στο One Channel: Μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό στην Ευρώπη φέτος

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 το Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 το Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Μετά τη νίκη, ο εκ των σκόρερ των ερυθρολεύκων, Μιγκέλ Γκερέρο, μίλησε στην κάμερα του One Channel και το Νίκο Κώτση.

«Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Και για τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα αλλά και για να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο με την Τότεναμ. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος που μετά τον τραυματισμό μου επέστρεψα στη δράση και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πανέτοιμος για τη συνέχεια» ήταν τα πρώτα λόγια του ερυθρόλευκου παίκτη.

Για το επικείμενο ματς με την Τότεναμ για το Champions League, σχολίασε πως «η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να πετυχούμε σπουδαία πράγματα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο λόγω του επιπέδου της διοργάνωσης. Αλλά νομίζω ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ποιότητα, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει κάτι ξεχωριστό στην Ευρώπη. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και νίκες».

Για το γεγονός ότι και ο ίδιος και ο Ελ Αραμπί σκοράρουν, τόνισε πως «η χρονιά χρειάζεται όλες τους παίκτες. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Είμαστε όλοι σημαντικοί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτός ο υγιής ανταγωνισμός όπως είπες, γιατί και οι δύο βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Αυτό το εκμεταλλεύεται η ομάδα και κερδίζει από αυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει παίκτες σε καλή φόρμα και να τη βοηθάνε».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η μεγάλη επένδυση στα τμήματα υποδομής και το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει με μεγάλες κινήσεις τα τμήματα υποδομής, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη όλων των ομάδων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024