Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση - κόλαφος Ολυμπιακού κατά Σαββίδη, ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση – κόλαφος Ολυμπιακού κατά Σαββίδη, ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό, μετά το άθλιο ψέμα για την παρουσία της Λίνας Σουλούκου στο βαν του VAR. Διάψευση, επίθεση στα σε «αποκλειστικά πληρωμένη αποστολή» του Σαββίδη, αλλά και υπενθύμιση ότι υπεύθυνος του VAR στο Καραϊσκάκης, Τζοβάρας, σφυρίζει Ατρόμητος-ΠΑΟΚ σήμερα!

Μόλις λίγες ώρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και λίγα 24ωρα μετά τις ανακοινώσεις της Πολιτείας και των FIFA/UEFA, για λύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα ελεγχόμενα από τον Ιβάν Σαββίδη Μέσα Ενημέρωσης, προφανώς με κεντρική οδηγία από το «αφεντικό», αποφάσισαν να βάλουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα, κατασκευάζοντας «ειδήσεις» και πυρπολώντας τις κινήσεις κατευνασμού της τεταμένης ατμόσφαιρας.

Αυτή τη φορά, το τερμάτισαν, βεβαίως, καθώς επικαλούνται μια κατά φαντασία ΕΔΕ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για το θέμα του VAR και παράλληλα ανακάλυψαν επίσκεψη της Λίνας Σουλούκου στο βαν του συστήματος. Κάτι που ήδη έχει διαψευστεί άμεσα και ξεκάθαρα.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αφήσει να πέσει κάτω αυτή η αθλιότητα. Και με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, κατακεραυνώνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον ιδιοκτήτη της, αλλά και τα Μέσα του, που σημειώνεται πως βρίσκονται σε «αποκλειστικά πληρωμένη αποστολή».

Επιπλέον, τονίζεται ότι ο διαιτητής VAR του Γ. Καραϊσκάκης, Τζοβάρας, που δέχθηκε bullying από τα ΜΜΕ του Σαββίδη, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος!Α

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της 3ης αγωνιστικής της Super League, τα γνωστά ΜΜΕ ιδιοκτησίας Σαββίδη (Sdna, ethnos, open κλπ) και ειδικού σκοπού πλήξης του Ολυμπιακού, αφού εκπλήρωσαν το «δημοσιογραφικό λειτούργημά» τους αποδίδοντας τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σε σκάνδαλο της UEFA (#uefamafia) και φυσικά του… Ολυμπιακού, προχώρησαν σε νέα «αποκλειστικά πληρωμένη» αποστολή. Κατασκεύασαν νέο σκάνδαλο (φυσικά ανυπόγραφα) με το VAR του διεξαχθέντα πριν από 3 εβδομάδες αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Το «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ που αφορά στη Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, ασφαλώς και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι απλή και ξεκάθαρη και την δηλώνουμε απερίφραστα. Καμία επιθεώρηση, καμία επίσκεψη εντός ή εκτός βαν, καμία απολύτως σύνδεση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα κατασκευασμένα «στοιχεία» των μέσων Σαββίδη.

Όμως όλα έχουν την εξήγησή τους στο «σύστημα αξιών» του πληρωμένου δημοσιογραφίσκου του Ιβάν Σαββίδη, ιδίως όσον αφορά την προσπάθειά τους για επηρεασμό και εκφοβισμό των διαιτητών του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο διαιτητής VAR σε εκείνον τον αγώνα (Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης), κ. Τζοβάρας έχει οριστεί να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Όλα τα παραπάνω προφανώς και δεν είναι είδηση, είδηση θα είναι οι πραγματικές αποκαλύψεις που θα γίνουν σύντομα για το «δικό τους» VAR και δυστυχώς αυτό θα είναι σκάνδαλο και μάλιστα παγκόσμιας κλίμακας.

Και φυσικά η εσχάτως λαλίστατη ΚΕΔ αλλού τυρβάζει… όπως αλλού τυρβάζει κ ο επίσημος ΠΑΟΚ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να καταδικάσει το αδιανόητο συμβάν βίας κατά των ανήλικων παιδιών της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

Πόσο πιο χαμηλά θα δούμε να πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024