Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε: «Το ματς της ζωής μας με την Ουντινέζε»

Κόντε: «Το ματς της ζωής μας με την Ουντινέζε»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το παιχνίδι της Ίντερ εναντίον της Ουντινέζε λέγοντας ότι θα το αντιμετωπίσουν σαν το «ματς της ζωής τους»

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Serie A και θέλει να κάνει το 3 στα 3 εναντίον της Ουντινέζε, στο «Σαν Σίρο».

Το έργο των «νερατζούρι», όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, ιδιαίτερα μετά το διάστημα της διακοπής των Εθνικών ομάδων, όπως τόνισε ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

Ο παρουσία του Ιταλού allenatore στον πάγκο της ομάδας έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Ίντερ, αλλά ο Κόντε δεν εφησυχάζει, θέλοντας να έχει έτοιμους πνευματικά τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η επιστροφή από τα ματς των Εθνικών ομάδων είναι πάντα ένα βήμα στο πουθενά αφού οι παίκτες επιστρέφουν σε διαφορετικές συνθήκες, σωματικά και πνευματικά.

Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, είναι ο καλύτερος τρόπος, οπότε το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε θα είναι το ματς της ζωής μας. Είναι καλό που οι παίκτες μου έχουν ενθουσιασμό, όμως πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024