Άρης : Το Σάββατο 14/9 βγάζει αποστολή για Παναθηναϊκό ο Τερζής
Με την αυριανή (14/9) προπόνηση στο Δασυγένειο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή των «κίτρινων» ο Απόστολος Τερζής
Ο Άρης θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League 1 την Κυριακή (15/9, 21:30) και ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κίτρινων», Απόστολος Τερζής θα ανακοινώσει αύριο (14/9) την αποστολή.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/09, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».
Ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα διατίθενται αύριο, Σάββατο, από την ARIS F.C. Boutique (10:00-18:00) και την Κυριακή από τις 10:00 και από τις 18:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν:
15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4
20 ευρώ στη Θύρα 2
25 ευρώ στη Θύρα 9
35 ευρώ στη Θύρα 7
100 ευρώ στα VIP
150 ευρώ στα VVIP»
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442