Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλεβαράκης: «Καλό τεστ, χρειάζεται χρόνο ο ΠΑΟΚ»

Φλεβαράκης: «Καλό τεστ, χρειάζεται χρόνο ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Λέφσκι Σόφιας σε φιλική αναμέτρηση και ο προπονητής του Δικέφαλου Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στα σημεία που έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του

Άκρως ικανοποιημένος έμεινε ο Κώστας Φλεβαράκης, έπειτα από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας και την φιλική νίκη με 81-58.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» στάθηκε στα σημεία που έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε μέρα δουλειάς και έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως χρειάζεται χρόνος για να βγουν κι άλλα πράγματα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη στο «paokbc.gr»:

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σα να είναι τρεις μέρες δουλειάς. Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι θετικό, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά.

Προσπαθούν να συνδυάσουν την σκληρή δουλειά, σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και για αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό επίσης σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024