Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλεν Ντε Τζένερις σε Μπραντ Πιτ: Νομίζω έχω βγει με πρώην σου

Έλεν Ντε Τζένερις σε Μπραντ Πιτ: Νομίζω έχω βγει με πρώην σου

Η Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε στον Μπραντ Πιτ πως στο παρελθόν, έχουν βγει με την ίδια γυναίκα

Ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας «Ad Astra». Ο διάσημος ηθοποιός, εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος, καθώς με την Ντε Τζένερις τους ενώνει μια μακροχρόνια φιλία και από ό,τι φαίνεται όχι μόνο…

Η κουβέντα τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε μια συζήτηση μεταξύ δύο εγκάρδιων φίλων, ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξη,  ήταν όταν οι δυο τους ξεκίνησαν να συζητούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν.

«Γνωριστήκαμε -θυμάσαι πού γνωριστήκαμε;», ρώτησε η Ντε Τζένερις τον Πιτ, που έσπευσε να απαντήσει:

«Θυμάμαι ένα πάρτι στην πισίνα της Μελίσσα Έθεριτζ, όπου νομίζω πως φλέρταρες την κοπέλα μου».

«Όντως φλέρταρα την κοπέλα σου;», ανταπάντησε η Έλεν Ντε Τζένερις με τον Μπραντ Πιτ να λέει:

«Νομίζω. Βασικά κολακεύτηκα πάρα πολύ!».

Αν και  δεν αναφέρθηκαν ονόματα στο πλατό της εκπομπής, ο Μπραντ Πιτ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με αρχές του ’90 φέρεται να είχε σχέση με διάφορες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Τζούλιετ Λούις, Ρόμπιν Γκίβενς και Ελίζαμπεθ Ντέιλυ, εποχή που έγινε ευρύτερα διάσημος μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ».

Αμέσως μετά, προς έκπληξη των τηλεθεατών αλλά και του ίδιου του Μπραντ Πιτ, η Έλεν Ντε Τζένερις συνέχισε λέγοντας: «Βασικά έχω την αίσθηση πως έχω βγει και με άλλη μια από τις κοπέλες σου- θα το συζητήσουμε αργότερα».

«Μετά την εκπομπή!», απάντησε ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ντε Τζένερις και Πιτ συζήτησαν επίσης για την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», όπου ο Μπραντ Πιτ συμπρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με την παρουσιάστρια να τον συγχαίρει για την δουλειά του με τον σκύλο Brandy, ράτσας πιτ μπουλ, στην ταινία.

«ΟΚ, ο φίλος μου ο Τομ Κρουζ, δένεται στην άκρη ενός αεροπλάνου ώστε να απογειωθεί και να προσγειωθεί. Εγώ έβαλα σάλτσα μήλου στον λαιμό μου ώστε να μου δείξει τρυφερότητα ένα πιτ μπουλ. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο γενναίος!», απάντησε ο Μπραντ Πιτ. Η Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε επίσης το καλογυμνασμένο σώμα του ηθοποιού στην ταινία.

«Ζητάω συγγνώμη από τους άντρες φίλους μου στο κοινό», απάντησε ο Μπραντ Πιτ, που εξήγησε πως για να έχει αυτήν την εικόνα δούλεψε πολύ σκληρά, κάνοντας προπονήσει αρκετές φορές την εβδομάδα, με τρέξιμο και βάρη.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024