Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Ιωνία: Στον εισαγγελέα η 19χρονη - Καρέ καρέ πώς εγκατέλειψε το βρέφος

Νέα Ιωνία: Στον εισαγγελέα η 19χρονη – Καρέ καρέ πώς εγκατέλειψε το βρέφος

Με δύο φιλιά αποχαιρέτησε το νεογέννητο κοριτσάκι της η 19χρονη κοπέλα στη Νέα Ιωνία.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να φθάνουν στα ίχνη της από κάμερες ασφαλείας.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η νεαρή διακρίνεται να βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία κρατώντας αγκαλιά το μωρό της.

Στη συνέχεια, η κοπέλα κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως, όπου και εγκατέλειψε το μωρό. Η πολυκατοικία αυτή βρίσκεται μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της 19χρονης. Στο βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι της με άδεια αγκαλιά μόλις τέσσερα λεπτά μετά, αφού είχε παρατήσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από διάφορες κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή.

Τι είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς

«Από 8,5 ετών με υιοθέτησε μία θεία μου. Αυτό το διάστημα είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου. Δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μόνη μου. Με πόνο καρδιάς πήρα αυτήν την απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 19χρονη παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως το μωρό είναι δικό της και πως δεν ήθελε να του κάνει κακό. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Συγκλονισμένη για το περιστατικό είναι και η θετή μητέρα της 19χρονης, η οποία ανέφερε στον Alpha.

Τρελάθηκα, λίγο είναι; Ήταν το δικό μου το εγγόνι! Εκείνη την ώρα δεν ξέρει πώς της ήρθε, μου είπε, το έκανε! Δεν έχει πρόβλημα οικονομικό. Της είπα ότι θα το μεγάλωνα εγώ! Τώρα πώς θα το πάρουμε από εκεί…

«Το μωρό ήταν πολύ καθαρό»

Συγκινημένη ένοικος της πολυκατοικίας περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ρούλα Κουσκουρή την κατάσταση στην οποία βρήκαν το μωρό.

Ήταν πάρα πολύ καθαρό και σκεφτήκαμε μήπως έχει λερωθεί η πάνα του αλλά η πάνα ήταν καθαρή Το φορμάκι του ήταν πάρα πολύ καθαρό και το ίδιο το μωρό. Δηλαδή μύριζε μωρουδίλα, δεν ήταν ένα παρατημένο μωρό.

Είναι και η ίδια υιοθετημένη

Το άφησε στο καρότσι του σούπερ μάρκετ με την ελπίδα να βρεθεί στα χέρια μιας άλλης μητέρας. Όπως βρέθηκε κι η ίδια όταν ήταν παιδί.

Η νεαρή κοπέλα, όπως αναφέρει το Star, ζει με την γιαγιά της η οποία γνώριζε πως ήταν έγκυος. Όπως είπε στους αστυνομικούς προσπάθησε κάποια στιγμή να κάνει έκτρωση αλλά ήταν αργά.

Τι είπε η γιαγιά στους αστυνομικούς

Ξύπνησα και είδα ότι έλειπε μαζί με το μωρό. Υπέθεσα ότι θα είχε πάει κάποια βόλτα.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024