Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Είναι επίσημο: To Game of Thrones αποκτά τηλεοπτικό prequel

Είναι επίσημο: To Game of Thrones αποκτά τηλεοπτικό prequel

Το ΗΒΟ φαίνεται πως ετοιμάζεται να δώσει «πράσινο φως» για τον τηλεοπτικό πιλότο ενός prequel της σειράς Game of Thrones

Μπορεί το Game of Thrones να τελείωσε ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το αμερικανικό δίκτυο HBO είναι διατεθειμένο να εγκαταλείψει για πάντα τα εφτά βασίλεια του Γούστερος.

Η σειρά Game of Thrones, αποτέλεσε pop φαινόμενο της δεκαετίας, με εκατομμύρια θαυμαστές να συντονίζονται σε κάθε επεισόδιο. Ενδεικτικά, ο μέσος όρος των θεατών ανά επεισόδιο για τον όγδοο κύκλο ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια παγκοσμίως. Παράλληλα, το Game of Thrones γέννησε άπειρα memes, ζωηρές συζητήσεις και διαφωνίες στον κόσμο των social media και έκανε τους πρωταγωνιστές της σε σταρ, μέσα σε μία νύχτα…

Δείτε ακόμη – Game Of Thrones: «Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο» ζητούν χιλιάδες τηλεθεατές

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου,  το ΗΒΟ είναι πια έτοιμο να ξετυλίξει το γαϊτανάκι για το πώς φτάσαμε στην ιστορία του «Game of Thrones».

Το αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζει μία πιλοτική σειρά prequel του Game of Thrones, η οποία θα ξεκινάει την αφήγηση της, 300 χρόνια πριν από τα όσα διαδραματίστηκαν στο Game of Thrones, παρακολουθώντας την αρχή του τέλους του Οίκου των Ταργκάριεν.

Το HBO ανακοίνωσε πως η σειρά θα καλύπτει «την κάθοδο του κόσμου από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδό του. Και μόνον ένα είναι βέβαιο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος έως τις πραγματικές απαρχές των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε».

Το σενάριο της νέας σειράς υπογράφουν οι Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και Ράιαν Κόνταλ.

Το prequel του Game of Thrones θα είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος Fire & Blood του Τζορτζ Ρ. Ρ Μάρτιν, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι και με το οποίο ο συγγραφέας συμπληρώνει την ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν.

Η γκάφα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν προδίδει μυστικά

Από το blog του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτινς, είχαμε κάποιες πρώτες πληροφορίες σε σχέση με το prequel του Game of Thrones. Σε ανάρτηση του, την οποία στη συνέχεια έσβησε, ο Μάρτιν «πρόδωσε»  το όνομα της σειράς: «The Long Night», «Η Μακριά Νύχτα». Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο Μάρτιν είχε γράψει:

«Το casting έχει τώρα ξεκινήσει για το «Η Μακριά Νύχτα», το πρώτο show της σειράς που θα διαδεχθεί το «Game of Thrones» για να κινηματογραφηθεί».

Στο blog του, ο συγγραφέας ανέφερε ότι επεξεργάζονται και άλλα spin-offs: «Κάθε μία από αυτές τις ιδέες που συζητούνται είναι για prequel, αντί για sequel. Κάποιες μπορεί να μην τοποθετούνται καν στο Ουέστερος. Αντί για «spin-off» ή «prequel», προτιμώ τον όρο «διάδοχο show». Έτσι τις λέω. Δεν μπορώ να σας πω το περιεχόμενο αυτών των πρότζεκτ, όχι, συγγνώμη, θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω».

Αν και ο ίδιος ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν θα βρίσκεται πίσω από το σενάριο της σειράς, απόντες φαίνεται πως θα είναι οι συνεργάτες στο Game of Thrones, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις.

Ο Μάρτιν είχε ανακοινώσει ότι υπάρχουν πέντε πιλοτικά σενάρια.

Στην ίδια ανάρτηση όπου είχε αποκαλύψει το όνομα της καινούργιας σειράς, ο Μάρτιν έκανε ένα ακόμα spoiler (;) φανερώνοντας ένα από τα μεγάλα ονόματα, των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του HBΟ: «Η Ναόμι Γουότς ανεβαίνει στο πλοίο ως ένα από τα αστέρια μας… Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Καλώς ήλθες στο Ουέστερος, Ναόμι» , είχε γράψει τότε ο Μάρτιν

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024