Game Of Thrones: «Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο» ζητούν χιλιάδες τηλεθεατές
«Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», ζητούν με δεκάδες χιλιάδες υπογραφές τηλεθεατές
Ο χειμώνας έφτασε στο Game of Thrones, όμως η τελευταία σαιζόν της σειράς αντιμετωπίζεται με ψυχρότητα από τους τηλεθεατές, με δεκάδες χιλιάδες εξ αυτών να ζητούν να ξαναγυριστεί ο όγδοος κύκλος.
«Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», ζητά μια διαδικτυακή αίτηση στον ιστότοπο Change.org η οποία είχε συγκεντρώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή, 742,464 υπογραφές, με τον αριθμό να ανεβαίνει κάθε λεπτό.
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ την Κυριακή.
https://www.instagram.com/p/BxfHyH2nNNZ/?utm_source=ig_web_copy_link
«Ο τελευταίος κύκλος είναι δυστυχώς ο χειρότερος», σχολιάζει ένας φαν της σειράς, ο «Ίγκον Σταργκάριεν».
Οι συγγραφείς του όγδοου κύκλου «δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν», τονίζεται στην αίτηση, καθώς το τελευταίο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι η σειρά έχει διαφορετικό τέλος.
Οι απογοητευμένοι φαν καταγγέλλουν τη δομή του 8ου κύκλου, αλλά και την τύχη αγαπημένων τους χαρακτήρων.
«Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», τονίζεται στην αίτηση, με τους υπογράφοντες να σχολιάζουν ότι ο 8ος κύκλος «μοιάζει βιαστικός», «δεν σέβεται καθόλου τον συγγραφέα» και «πετά στα σκουπίδια οκτώ χρόνια στα οποία αναπτύσσονταν οι χαρακτήρες».
Ωστόσο με δεδομένο το κόστος κάθε επεισοδίου, περίπου 15 εκ. δολάρια έκαστο, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO είναι μάλλον απίθανο να υποχωρήσει στις εκκλήσεις των τηλεθεατών.
Και παρά τις αντιδράσεις αριθμός ρεκόρ ανθρώπων παρακολουθούν κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, με το HBO να ανακοινώνει ότι το πέμπτο επεισόδιο, που μεταδόθηκε την προηγούμενη Κυριακή, παρακολούθησαν 18,4 εκατομμύρια άνθρωποι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- MAD VMA 2026: Απόψε αποκλειστικά στο MEGA
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- Στρακόσια και Ρότα «παίζουν μπάλα» στη Μύκονο
- ΕΛΑΣ: Ηθικός αυτουργός της κατάπτωσης των θεσμών, ο Μητσοτάκης – Εθνική ανάγκη η ηθική επανάσταση
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442