Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Λιονέλ Μέσι που έχει αδερφική σχέση με τον Βραζιλιάνο άσο. Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να τα βρουν με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν κι ο Νεϊμάρ έμεινε -μέχρι νεοτέρας- στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σε συνέντευξή του στην «Sport» ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα πάντως άφησε αιχμές για τον Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και τη διοίκηση της ομάδας, θεωρώντας πως θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερα για να πάρουν τον 27χρονο σταρ από την Παρί.

«Θα ήθελα πολύ να επέστρεφε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Ειλικρινά δεν ξέρω αν η ομάδα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει την επιστροφή του αλλά είναι αλήθεια ότι η διαπραγμάτευση με την Παρί δεν είναι εύκολη. Σε αθλητικό επίπεδο ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Επίσης ο σύλλογος θα είχε κάνει ένα άλμα όσον αφορά το επίπεδο της εικόνας του και των χορηγών«, είπε αρχικά ο Μέσι και συνέχισε: «Ποτέ δεν ζήτησα την υπογραφή του Νεϊμάρ, το μόνο που έκανα ήταν να πω την γνώμη μου. Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν υπέγραψε, έχουμε μια θεαματική ομάδα, η οποία μπορεί να «χτυπήσει» όλους τους τίτλους ακόμη και χωρίς εκείνον».

Όσο για το μέλλον του, ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό είναι το σπίτι μου και δεν θέλω να φύγω. Αλλά θέλω να κερδίσω».

Γράψτε το σχόλιό σας