Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν για μια ακόμη φορά ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς είχε χέρι «αλφάδι», πετυχαίνοντας συνολικά 28 πόντους, με 3/3 δίποντα, 7/14 τρίποντα, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ.
Ο Σέρβος, μάλιστα, ήταν εκείνος που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με δύο καθοριστικά δίποντα στο τελευταίο δίλεπτο, παίρνοντας δικαιωματικά το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.
Ο Μπογκντάνοβιτς έδειξε με το «καλημέρα» τις διαθέσεις του, μιας και στα πρώτα 4:33′ της αναμέτρησης, μέτρησε 12 πόντους, έχοντας 4/4 τρίποντα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!