Νέα στοιχεία για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη.
Το Star αποκάλυψε τις καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη.
Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά.
Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.
Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.
Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
Ο νεαρός βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της Σούζαν Ίταν. Κατηγορείται ότι τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο και στη συνέχεια την έριξε σε σπηλιά.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας