Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ρυθμούς προημιτελικών το Παγκόσμιο Κύπελλο

Σε ρυθμούς προημιτελικών το Παγκόσμιο Κύπελλο

Δύο ζευγάρια αναμετρώνται σήμερα για τη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, με τη Σερβία να αντιμετωπίζει την Αργεντινή και την Ισπανία κόντρα στην Πολωνία

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας συνεχίζεται και μπαίνει πλέον στο καλύτερο κομμάτι του, τα παιχνίδια νοκ-άουτ, όπου θα κρίνουν ποια θα είναι και η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο.

Η Εθνική μας δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, αφού αποκλείστηκε παρά τη νίκη επί της Τσεχίας, όμως και πάλι η διοργάνωση έχει μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις.

Η αρχή γίνεται σήμερα, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει στον πρώτο προημιτελικό τη Σερβία στην Ντονγκουάν (14:00). Οι Νοτιοαμερικάνοι είναι μια από τις έξι ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως απέναντι στη Σερβία θέλουν να αποδείξουν ότι και φέτος είναι για μεγάλα πράγματα.

Από την άλλη η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να συνέλθει από την ήττα με την Ισπανία και θα έχει τον Βασίλιε Μίσιτς παρά το γεγονός πως έχασε τη μητέρα του. Πέρα όμως από το Αργεντινή – Σερβία, στη «μάχη» της πρόκρισης στα ημιτελικά ρίχνονται και η Ισπανία με την Πολωνία σε ένα ματς με μεγάλο φαβορί.

Η Ισπανία θέλει να συνεχίσει αήττητη και πιθανότατα θα τα καταφέρει κόντρα στην έκπληξη της διοργάνωσης μαζί με την Τσεχία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άλλοι δύο προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη. Ο πρώτος θα διεξαχθεί στις 14:00 με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν τη Γαλλία στην Ντονγκουάν, ενώ στις 16:00 η Αυστραλία κοντράρεται με την Τσεχία στην Σανγκάη.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024