Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα του φονικού κυκλώνα Ντόριαν

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα του φονικού κυκλώνα Ντόριαν

Ο κυκλώνας Ντόριαν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους στις Μπαχάμες, ενώ πολλοί κάτοικοι παραμένουν αγνοούμενοι, σύμφωνα με επικαιροποιημένο προσωρινό απολογισμό ο οποίος ανακοινώθηκε χθες, Κυριακή, το βράδυ (τοπική ώρα) από την αστυνομία του αρχιπελάγους

Ο κυκλώνας Ντόριαν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους στις Μπαχάμες, ενώ πολλοί κάτοικοι παραμένουν αγνοούμενοι, σύμφωνα με επικαιροποιημένο προσωρινό απολογισμό ο οποίος ανακοινώθηκε χθες, Κυριακή, το βράδυ (τοπική ώρα) από την αστυνομία του αρχιπελάγους.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 44 νεκρούς. Συνολικά 37 νεκροί βρέθηκαν στο νησί Γκρέιτ Αμπάκο και 8 στο νησί Γκραντ Μπαχάμα. Όμως ο συνολικός αριθμός αναμένεται να αυξηθεί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

«Περιμένουμε να ανακαλύψουμε και άλλα πτώματα στη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που είναι αγνοούμενοι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Περισσότερο από μια εβδομάδα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ντόριαν, το βόρειο τμήμα του αρχιπελάγους παραμένει βυθισμένο στο χάος. Προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι η απομάκρυνση των κατοίκων από τις περιοχές που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024