Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώστε στον οργανισμό σας την ώθηση που χρειάζεται

Δώστε στον οργανισμό σας την ώθηση που χρειάζεται

Νιώθετε συχνά κουρασμένοι και «άδειοι» από ενέργεια; Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής μπορούν να εξαντλήσουν τον οργανισμό σας. Μόνη λύση η ενίσχυσή του με τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία.

Το άγχος, η πιεστική καθημερινότητα, ο καθιστικός τρόπος ζωής μπορούν να εξουθενώσουν ακόμα και τον πιο ανθεκτικό οργανισμό. Οι σύγχρονοι ρυθμοί μπορούν να ρίξουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να σας κάνουν πιο ευάλωτους σε ασθένειες και να ρίξουν τη ψυχική σας διάθεση. Γι’ αυτό και χρειάζεστε τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη που μπορείτε να έχετε, προκειμένου να νικήσετε την κούραση και την ατονία. Tο πρόγραμμα της διατροφής σας δεν αρκεί, όσο προσεγμένο και πλήρες και αν είναι, αφού τα απαραίτητα μικροθρεπτικά στοιχεία,  όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα κ.α., δεν προσλαμβάνονται πάντα στις ποσότητες που χρειάζεται ο οργανισμός. Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πολλοί και διάφοροι όπως:

  • Τα γρήγορα και ακατάστατα γεύματα.
  • Το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο καφές
  • Οι ανθυγιεινές διατροφικές επιλογές
  • Η λανθασμένη μεταχείριση του φαγητού, από την ώρα της αγοράς και της αποθήκευσης μέχρι και της κατανάλωσης
  • Η προσπάθεια για γρήγορο χάσιμο κιλών

Γι’ αυτό και ο οργανισμός σας χρειάζεται μια επιπλέον ώθηση στην καθημερινή σας διατροφή, ώστε να συμπληρωθούν τα διατροφικά κενά και να τονωθούν οι λειτουργίες του. Αυτό τον ρόλο έρχονται να παίξουν οι πολυβιταμίνες, που περιέχουν μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, εκχυλίσματα βοτάνων και αντιοξειδωτικές ουσίες σε διάφορες συνθέσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν και 35-40 συστατικά, σε ιδανικές αναλογίες ώστε να παρέχουν τις απαραίτητες ποσότητες διατροφικών στοιχείων που απαιτούνται σε όλες τις πληθυσμιακές και ηλικιακές ομάδες. Ακόμα, ένα ακόμα θετικό στοιχείων των πολυβιταμινών είναι ότι δεν περιέχουν τις θερμίδες που θα λαμβάνατε από τις αντίστοιχες τροφές.

Όμως, προτού αγοράσετε τις πολυβιταμίνες πρέπει να δείτε τι ακριβώς έχετε ανάγκη εσείς, τι ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής και τις ιδιαιτερότητές του. Επομένως ποιοι είναι οι παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη;

1) Την ηλικία σας, αφού άλλες ανάγκες έχει ένα παιδί, άλλες ένας ενήλικας, άλλες ένας ηλικιωμένος.
2) Τη βασική διατροφή σας.
3) Το ιατρικό ιστορικό σας (χρόνιες και μη παθήσεις)
4) Αν λαμβάνετε φαρμακευτικές αγωγές είτε είναι χρόνιες είτε περισταστιακές
5) Τον τόπος που ζείτε. Παραδείγματος χάριν είναι διαφορετικές οι βιταμίνες που χρειάζεστε αν ζείτε σε κάποιο μέρος που είναι συνέχεια ηλιόλουστο και άλλες αν ο καιρός τείνει να είναι μουντός και να κάνει κρύο.
6) Το επάγγελμά σας. Τα ωράρια σας (αν δουλεύετε πρωί ή βράδυ), αν κάνετε χειρωνακτική εργασία ή δουλειά γραφείου, πόσο στρεσογόνο είναι το  επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτά είναι άλλωστε που σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνουν και την καθημερινότητά σας.

‘Εχοντας υπόψη της τα παραπάνω η Health Aid δημιούργησε τη σειρά πολυβιταμινών Day-Vit, που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε οργανισμού:

Day-Vit ACTIVE: Είναι ιδανική για ανθρώπους που ακολουθούν έναν έντονο τρόπο ζωής (σωματικά και πνευματικά), ζητούν τόνωση και ενέργεια καθημερινά και αγαπούν την άθληση. Πρόκειται για μία σύνθεση extra ενεργειακής υποστήριξης, που προσφέρει σε καθημερινή βάση, όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Korean Ginseng (Panax), το οποίο αποτελεί παραδοσιακά γνωστό βότανο για τις τονωτικές του ιδιότητες, ακόμα και σε περιόδους έντονης κόπωσης  & Συνένζυμο Q10(CoQ10), το οποίο αποτελεί το κατεξοχήν ενεργειακό ‘’νόμισμα’’, με το οποίο τροφοδοτείται κάθε κύτταρο του οργανισμού και το προστατεύει παράλληλα και αντιοξειδωτικά, ώστε να διατηρείται η σωματική & πνευματική ενέργεια σε υψηλά επίπεδα, για έναν απαιτητικό τρόπο ζωής.

Day-vit PROBIO: Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ισορροπημένης απόδοσης θρεπτικών συστατικών (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, κ.α), που χρειάζεται ο οργανισμός, μαζί με προβιοτικά (φιλικά-ωφέλιμα βακτήρια) για την διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος. Αποδίδει επιπλέον πεπτικά ένζυμα, καθιστώντας την κατάλληλη και για τους πιο ευαίσθητα στομαχικά οργανισμούς, χωρίς να πέφτει ‘’βαρία’’, μαζί με συνένζυμο Q10 για αύξηση επιπέδων ενέργειας & αντιοξειδωτική προστασία. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια ανεκτή και απορροφήσιμη πολυβιταμίνη, για ηλικιώμένους, για όσους πάσχουν από σύνδρομο δυσαπορρόφησης, για όσους έχουν ευαίσθητο γαστρεντερικό σύστημα, αλλά και για περιπτώσεις όπου υπάρχει λήψη αντιβιώσεων, καθώς αναπληρώνει τα προβιοτικά βακτήρια που σκοτώνονται από την αντιβίωση, αλλά παράλληλα αποδίδει και όλα τα θρεπτικά συστατικά για την τόνωση του οργανισμού μετά από μια ίωση.

 JUNIOR-VIT: Μασώμενη πολυβιταμινούχος σύνθεση από 25 διατροφικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένη για τον παιδικό οργανισμό, με στόχο την αναπλήρωση των θρεπτικών ουσιών, σε περιόδους υψηλών αναγκών, για την υγιή ανάπτυξη. Είναι ενισχυμένη με βιοφλαβονοειδή και φυτικές ίνες(FOS) για την ισορροπία του ευαίσθητου πεπτικού και εντερικού  συστήματος των παιδιών. Για ακόμα πιο εύκολη κατανάλωση, έχει γεύση Tutti-Frutti.

Κρατήστε την ενέργεια του οργανισμού σας σε υψηλά επίπεδα και απολαύστε την κάθε μέρα σας με καλή διάθεση.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024