Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας Θεός ξέρει που είδε «ανανέωση» ο Γραμμένος

Ένας Θεός ξέρει που είδε «ανανέωση» ο Γραμμένος

Η κατάσταση που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι απογοητευτική. Και δεν χρειάζεται φυσικά να έχει κάποιος δίπλωμα προπονητή για να διαπιστώσει πως με τέτοια εικόνα δεν προχωρά τίποτα

Η ισοπαλία της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Λιχτενστάιν είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα (στα πολλά που είχαν προηγηθεί) που φανερώνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Καμία έκπληξη.

Μόνο η λέξη κατάντια μπορεί να περιγράψει την πραγματικότητα. Όχι την εικονική του κυρίου Γραμμένου, αλλά αυτή που αντίκρισαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι στο χθεσινό παιχνίδι.

Από τις τηλεοράσεις του βεβαίως βεβαίως γιατί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ είχε δεν είχε 500 άτομα. Και δυστυχώς το «βαρέλι δεν έχει πάτο», αν και κατά τον πρόεδρο της ΕΠΟ υπάρχει πλέον κλίμα «ανανέωσης».

Αυτό ανέφερε ο Βαγγέλης Γραμμένος στο μήνυμα του στο match programme της χθεσινής αναμέτρησης. Κι αν κρίνει κάποιος εκ του αποτελέσματος, τέτοιου είδους «ανανέωση» μάλλον δεν είναι επιθυμητή από κανέναν.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας αναφορικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Και υπάρχουν φυσικά και μεγάλες ευθύνες, τις οποίες καλό θα είναι ν’ αναλάβει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Όταν όμως το μήνυμα πριν από την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης κάνει λόγο για ανανέωση, για νέο οργανόγραμμα και «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» τότε θα δούμε μία από τα ίδια και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Υπάρχει άραγε κάποιος που να είδε νέο ξεκίνημα, όπως αυτό που «διέκρινε» ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας στο μήνυμα του; Κι εντάξει, δεν θα κριθεί ο προπονητής από δύο παιχνίδια.

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο όμως και τις τεράστιες ευθύνες του δεν είναι θέμα δύο παιχνιδιών. Τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι θα πρέπει να προβληματίσουν την ομοσπονδία αλλά μάλλον δεν «ίδρωσε» κανένα… αυτί.

Ούτε από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά ούτε και από την εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Σε άδειο γήπεδο έπαιξε η Εθνική μας στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν. Προβληματίστηκε άραγε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που είδε 500 άτομα στις εξέδρες;

Κι αν προβληματίστηκε, αναρωτήθηκε για ποιους λόγους έφτασε εκεί η κατάσταση σε ότι αφορά την έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος; Είναι προφανώς ένα μείζον θέμα που βαραίνει αποκλειστικά τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Και στο συγκεκριμένο ζήτημα τα φιάσκο είναι πολλά και συνεχόμενα. Υπάρχει επίσης ένα πολύ σημαντικό ερώτημα στο οποίο πρέπει να δοθεί απάντηση από την πλευρά της ομοσπονδίας.

Τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ τον είχε «παρατηρήσει» κάποιος από τα μέλη της ΕΠΟ, ώστε να ενημερώσει για την κάκιστη κατάσταση του; Γιατί να γίνει το ματς σ’ έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο διακινδυνεύοντας τραυματισμό παίκτη;

Η κατάσταση που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι απογοητευτική. Και δεν χρειάζεται φυσικά να έχει κάποιος δίπλωμα προπονητή για να διαπιστώσει πως με τέτοια εικόνα δεν προχωρά τίποτα.

Φαίνεται όμως να μην το καταλαβαίνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι συνεργάτες του κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι επιλογές Γραμμένου βάζουν σε κίνδυνο και την προσπάθεια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο πάντως, υπήρξε «ανανέωση». Προφανώς έχει χαθεί η μπάλα

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024