Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καράτε: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Χατζηλιάδου

Καράτε: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Χατζηλιάδου

Η Ελένη Χατζηλιάδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +68 κιλών στο Karate1 Premier League που διεξήχθη στο Τόκιο. Πέμπτοι οι Κυδωνάκη και Ξένος.

Η Ελένη Χατζηλιάδου πέτυχε άλλη μια σπουδαία επιτυχία. Η σπουδαία Ελληνίδα καρατέκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των +68 κιλών στο Karate1 Premier League που διεξήχθη στο Τόκιο. Πρόκειται για το σπουδαιότερο τουρνουά του καράτε, συγκεντρώνοντας τους σπουδαιότερους αθλητές του κόσμου.

Στον πρώτο γύρο η Χατζηλιάδου επικράτησε με 9-0 της Σέρβας, Αντριάνα Βίτσοβατς, ακολούθησε η νίκη της με 3-2 επί τη Σοφία Μπερούλτσεβα (Καζακστάν) και η επικράτηση της στα σημεία επί της Χαμιντέχ Αμπασάλι.

Στη συνέχεια μετά από έναν κλειστό αγώνα η Χατζηλιάδου ηττήθηκε από την Αγιούμι Ουεκούσα με 1-0, όμως η πορεία της Γιαπωνέζας μέχρι τον τελικό, άνοιξε το δρόμο στην Ελληνίδα για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου.

Η Χατζηλιάδου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, επικράτησε με 2-1 της Νανσί Γκαρσία και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου μαζί με την Φινλανδή, Τίτα Κεϊνάνεν. Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Αγιούμι Ουεκούσα που επικράτησε στον τελικό της Κλιό Φερακούτσι. Έτσι, η Χατζηλιάδου κατάφερε να μαζέψει και άλλους βαθμούς στην μάχη που δίνει για να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Καλή παρουσία στους αγώνες είχαν και η Κυριακή Κυδωνάκη στα -68κ. και ο Διονύσης Ξένος στα -67κ. Αμφότεροι διεκδίκησαν το χάλκινο μετάλλιο στα ρεπεσάζ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν καταλαμβάνοντας τελικά την πέμπτη θέση στις κατηγορίες τους.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024