Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρεμπέ: «Όλος ο κόσμος μου μιλά για τη χημεία των Πορτογάλων με τον Ολυμπιακό»

Καρεμπέ: «Όλος ο κόσμος μου μιλά για τη χημεία των Πορτογάλων με τον Ολυμπιακό»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, έπλεξε το εγκώμιο των Πορτογάλων, υποστηρίζοντας πως έχουν την ποιότητα στο αίμα τους

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στο Οέιρας για το συνέδριο Soccerex και μίλησε στους συμπατριώτες του για την κλήρωση των ομίλων του Champions League. Μαζί του και ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Κριστιάν Καρεμπέ, ο παραχώρησε συνέντευξη στο Maisfutebol πλέκοντας το εγκώμιο των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών, τόσο όσων αγωνίζονται στην ομάδα του Πειραιά, όσο και ευρύτερα.  Όπως μάλιστα εξήγησε οι Πορτογάλοι αποτελούν μέρος του πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών:
«Όλος ο κόσμος μου μιλά για τη χημεία των Πορτογάλων με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι οι Πορτογάλοι έχουν την ποιότητα στο αίμα τους. Δουλεύουν σίγουρα πολύ, αλλά έχουν και μια ξεκάθαρη φιλοσοφία. Δεν το λέω μόνο γιατί παίρνουμε Πορτογάλους παίκτες και προπονητές. Η χώρα σας βγάζει παίκτες που έχουν πολλά καλά στοιχεία, όπως ο Ζοάο Φέλιξ που παίζει στην Ατλέτικο.

Οι Πορτογάλοι δίνουν ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες. Η Μπενφίκα το κάνει, η Πόρτο το κάνει, η Σπόρτινγκ επίσης το κάνει με παράδειγμα τον Ποντένσε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όλους τους Πορτογάλους παίκτες που έχουμε, μεγαλώνουν την αξία της ομάδας και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκαν στην εθνική ομάδα.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Πορτογαλία. Είμαστε στο Champions League, μια διοργάνωση που μπορούν να λάμψουν και να έχουν την ευκαιρία να παίξουν, όπως συμβαίνει και με τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του γνωρίζουν παιδιά σαν τον Ποντένσε, τον Σα, τον Σεμέδο. Έχουμε ένα πρότζεκτ κι αυτοί είναι μέρος του στο 100%. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτούς, ελπίζω να πάμε μακριά»

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024