Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Sin Boy τα βάζει και με τον Αντετοκούνμπο

Ο Sin Boy τα βάζει και με τον Αντετοκούνμπο

Συνεχίζει τις προκλητικές αναρτήσεις στο Instagram ο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης Sin Boy, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται αυτήν τη φορά στο στόχαστρό του

Ο Sin Boy φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όταν δεν απασχολεί την κοινή γνώμη με τα… τραγούδια του, που ομολογουμένως κάνουν θραύση στις μικρότερες ηλικίες, προσπαθεί να μένει στον «αφρό» μέσω social media.

Το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συνεχώς stories στο Instagram, κάνοντας επιθετικά σχόλια προς άλλα δημόσια πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό. Μετά λοιπόν την επίθεση στον εκλιπόντα Παντελή Παντελίδη, σειρά είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Sin Boy ανέβασε stories που αναφέρονται στον έλληνα διεθνή φόργουορντ και super star του ΝΒΑ, για τον οποίον λέει τα εξής: «Και ο μετανάστης  που εντελώς κατά τύχη ξεκίνησε από Ελλάδα και έγινε MVP στο ΝΒΑ, είναι το καλύτερο παιδί. Έτσι λένε όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα που δεν άφησε ούτε μία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024