Η Kate Upton ταξιδεύει αρκετά στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό και μοιράζεται τις εμπειρίες από τα ταξίδια της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα scoial media.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, εκπρόσωποι της διεθνούς showbiz όπως τραγουδιστές, σταρ και μοντέλα επιλέγουν τη χώρα μας και τα ελληνικά νησιά για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Δείτε ακόμα – Οι αδελφές Hadid βάζουν «φωτιά» στη Μύκονο

Διακοπές στην Ελλάδα για τον κιθαρίστα των U2

Ανάμεσα σε αυτούς και η Kate Upton, η οποία την Παρασκευή 6 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εντυπωσιακή αεροφωτογραφία με καταγάλανα νερά και ζήτησε από τους ακολούθους της να μαντέψουν πού βρισκόταν.

Με μία ανάρτησή της στο Instargam η Kate Upton αποκάλυψε ότι η μυστική τοποθεσία ήταν η Ελλάδα, με μια φωτογραφία της μπροστά στον Παρθενώνα.

Φορώντας ένα σορτς, αθλητικά παπούτσια και καπέλο, η Kate Upton εξερεύνησε την Ακρόπολη και πόζαρε μπροστά από τον ναό του Παρθενώνα.

«Το να δω την Ακρόπολη -είναι γνωστή ως βασικό σύμβολο της Ελληνικής κληρονομιάς και δόξας- βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπορώ να τη δω από κοντά. Λατρεύω να μαθαίνω για τον πολιτικό και την ιστορική σημασία που αυτά τα υπέροχα μνημεία έχουν να προσφέρουν. Νιώθω πολύ ευλογημένη που εξερευνώ τόση ομορφιά εδώ στην Ελλάδα!» έγrαψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Upton.