Νεκρή εντοπίστηκε η νεαρή Ελληνοκύπρια Ιόλη Χατζηλύρα σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας.

Το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε στο πάρκο της πόλης Brisbane ανάμεσα σε θάμνους, δίπλα στις γραμμές του τρένου από δημοτικούς υπαλλήλους που διενεργούσαν εργασίες καθαρισμού στον χώρο του πάρκου.

Υπόθεση δολοφονίας εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές

Η σορός της Ιόλης Χατζηλύρα εντοπίστηκε σχεδόν γυμνή, με μώλωπες και αίματα, στοιχεία που εκ πρώτης όψεως παραπέμπουν τις αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας σε δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, έγιναν προσπάθειες για να κρυφτεί το σώμα της ενώ έχουν κλαπεί τα προσωπικά της αντικείμενα.

Γύρω από το σώμα της άτυχης Ιόλης, η οποία ήταν καλλιτέχνις, βρέθηκαν σκίτσα της.

Η άτυχη 26χρονη ζούσε στην περιοχή

Η νεαρή Ελληνοκύπρια ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννημένη στην Κύπρο από Ελληνοκύπρια μητέρα και Αυστραλό πατέρα, ζούσε μόνιμα στην Αυστραλία ενώ είχε χάσει την μητέρα της πριν από μερικά χρόνια και οι υπόλοιποι συγγενείς της ζούσαν στην Κύπρο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια δημοφιλή κοπέλα από καλή οικογένεια ενώ τόνισε ότι η αστυνομία διερευνά την υπόθεση για να βρει απαντήσεις.

Police identify woman's body found in park

Police have identified the body of a woman found dead in Kalinga Park on Brisbane's Northside as 26-year-old Ioli Hadjilyra.Report on 7NEWS at 4pm & 6pm. More: 7news.link/sSBfaI #7NEWS

Δημοσιεύτηκε από 7NEWS Brisbane στις Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας