Στο Τορίνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Ράκιτιτς, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων από την Ιταλία.
Όπως αναφέρεται, ο Κροάτης έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει για καιρό στη Μπαρτσελόνα και μέχρι στιγμής πιο ελκυστικός προορισμός για τον ίδιο δείχνει η Γιουβέντους.
Μάλιστα, οι δυο πλευρές φαίνεται πως έχουν ήδη συμφωνήσει για την έναρξη της της συνεργασίας τους, η οποία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από τον προσεχή Ιανουάριο.
Μεγάλος στόχος των «μπιανκονέρι» είναι να καταφέρουν να έχουν στο ρόστερ τους τον 31χρονο από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι χρειαστεί προκειμένου να το καταφέρουν.
Πάντως, οι Ιταλοί θα πρέπει πρώτα να επιτύχουν συμφωνία και με τη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο τη μεταγραφή.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.