Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των Φενερμπαχτσέ, Αρμάνι και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η ανακοίνωση:
«Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.
Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce Beko και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός.
Υπενθυμίζεται πως πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο διήμερο με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ δίπλα σε εκείνο του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Επίσης, στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Maccabi FOX Tel Aviv, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στην «Ομάδα του Λαού» και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
16.45: Fenerbahce Beko–AX Armani Exchange Olimpia Milan
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.