Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία (15:00) σε έναν «τελικό» για την πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει δράση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Πριν δύο μέρες η Εθνική μας ομάδα γνώρισε μια ήττα-σοκ από τη Βραζιλία και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της για την πρόκριση τόσο στην επόμενη φάση, αλλά και στα νοκ-άουτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαθε μπλακ-άουτ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ουσιαστικά ένα δικό του ματς, με τον Κώστα Σλούκα να έχει την ευκαιρία να σώσει την παρτίδα, αλλά να αστοχεί σε βολή στο τέλος.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.