Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Ώρα να έρθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Γεωργιάδης: Ώρα να έρθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Τον αναπτυξιακό νόμο παρουσίασε στον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ

Τον αναπτυξιακό νόμο παρουσίασε στον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

«Η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους υφυπουργούς που ήταν εδώ πολύ καλά διαβασμένοι και μπορέσαμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ και του κ. Ρος», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Παρουσιάσαμε και τον αναπτυξιακό νόμο που ετοιμάζουμε, ο οποίος κατενθουσίασε τους Αμερικανούς γιατί κι εκείνοι είπαν ότι μ’ αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταμορφώνει τη χώρα και έρχεται η ώρα να έλθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση».

Πάϊατ: Ισχυρό το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για το Ελληνικό

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Πάϊατ σημειώνει ότι ήταν άριστη η συνάντηση με τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη και τον Γουίλμπουρ Ρος, σχετικά με τα σχέδια για κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις που θα προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια αναφέρει ότι είναι ισχυρό το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για το Ελληνικό αλλά και για τις επερχόμενες ιδιωτικοποιήσεις καθώς και για το έργο της διμερούς εμπορικής και επενδυτικής ομάδας εργασίας.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν οι υφυπουργοί Χρίστος Δήμας, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Τσακίρης, Κώστας Φραγκογιάννης και αξιωματούχοι των δύο χωρών.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024