Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Τεστ με Αρμάνι, στη δεύτερη ομάδα οι μικροί

Ολυμπιακός : Τεστ με Αρμάνι, στη δεύτερη ομάδα οι μικροί

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο Λούκα, όπου αύριο θα δώσουν το πρώτο ματς τους απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Στην αποστολή και οι Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφσκι

Και το ταξίδι της προετοιμασίας συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό. Από την Τετάρτη οι Ερυθρόλευκοι είναι στο Λούκα της Ιταλίας όπου θα δώσουν το παρών σε τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λοιπόν αποφάσισε να μείνει ο Τσάπμαν στις προπονήσεις ελέω της απουσίας του Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός.. πρώτης ομάδας έμειναν οι μικροί.

Ο λόγος για τους Νικολαϊδη, Αρσενόπουλο, Τσάμη και Κολοβέρο οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στην Α2.

Στην Λούκα της Ιταλίας παρέμειναν οι Ποκουσεφσκι, Χρηστίδης και Χαραλαμπόπουλος, με τον δεύτερο να ενσωματώνεται στον Ιωνικο στα μέσα του μήνα. Στην προετοιμασία είναι πλέον και ο Αντώνης Κόνιαρης.

Αύριο (05/09, 19.30) οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο «Lucca Tournament» και αντίπαλος τους θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024