Φοροελαφρύνσεις: Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανεβαίνει στη ΔΕΘ θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο με τους βασικούς του «πυλώνες» να αφορούν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το ποσοστό της ανεργίας και μείωση φόρων
Το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης για μειώσεις φόρους που θα αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες καθώς και για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανεβαίνει στη ΔΕΘ θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο με τους βασικούς του «πυλώνες» να αφορούν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το ποσοστό της ανεργίας , μείωση φόρων χωρίς ταξικές εμμονές καθώς και η εμπέδωση της ασφάλειας σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.
Ανάπτυξη για όλους
Το σχέδιο «ανάπτυξη για όλους» περιλαμβάνει πρωτοβουλίες αλλά και το ξεμπλοκάρισμα -μετά από χρόνια αδράνειας- σειράς μεγάλων επενδύσεων οι οποίες θα δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.
Ο πρωθυπουργός ο οποίος και στο τελευταίο του ταξίδι στην Ολλανδία όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του Μαρκ Ρούτε έριξε ιδιαίτερο βάρος στο γεγονός ότι η Ελλάδα γυρνάει σελίδα σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η χώρα μας έχει αφήσει πίσω την κρίση και μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης .
Ο κ. Μητσοτάκης έχοντας στη «φαρέτρα» του και τις εξελίξεις με την προώθηση και το ξεμπλοκάρισμα τριών μεγάλων επενδύσεων (Ελληνικό, Cosco στο λιμάνι του Πειραιά και Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική) θα μιλήσει για το σχέδιο του που αφορά στην ανάπτυξη το οποίο συνδέεται αλληλένδετα με δύο ακόμη πτυχές. Το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας αλλά και τη μείωση φόρων για επιχειρήσεις.
Ο πρωθυπουργός, θα σταθεί επίσης στις μεγάλες μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, οι οποίες έγιναν πράξη ένα χρόνο νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.
Επιπλέον, πέρα από τις μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ, τόσο οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στις 120 δόσεις για τις οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, όσο και ο μηχανισμός προστασίας της πρώτης κατοικίας, αποδεικνύουν ότι πρώτη μέριμνα της νέας κυβέρνησης είναι να ωφεληθούν όλοι οι πολίτες από την εφαρμογή της πολιτικής της.
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του
- Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Σάκκαρη και η ανάγκη για βαθμούς (vids)
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του κουρέα επειδή δεν του άρεσε… το κούρεμα
- Μιλάνο: Τι έχουν τα έρμα και…σπάνε; Τα μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποδεικνύονται εύθραυστα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χρήματα από ΙΧ – Παρακολουθούσαν τους οδηγούς και έσκαγαν τα λάστιχα


