Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αρχή της Εθνικής γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η αρχή της Εθνικής γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ομαδικού ανοίγει τις πύλες του το πρωί της Τρίτης στο Salle Sportive Métropolitaine της Ναντ

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ομαδικού ανοίγει τις πύλες του αύριο το πρωί (03/09) στο Salle Sportive Métropolitaine της Ναντ και με τους κορυφαίους αθλητές της ηπείρου να είναι έτοιμοι για γερές αναμετρήσεις προϊδεάζει για θέαμα και συγκινήσεις.

Η Ελλάδα έχει τη χαρά να είναι παρούσα στην τελική φάση των αγώνων και με τις δύο εθνικές ομάδες. Κι αν για την ανδρική αυτό ήταν δεδομένο, τότε για τη γυναικεία η πρόκριση μέσα από δύο προκριματικά στάδια αποτέλεσε την υλοποίηση ενός δύσκολου στόχου.

Το συγκρότημα των γυναικών είναι κι αυτό, που θα κάνει την αρχή αύριο για τα ελληνικά χρώματα, καθώς στις 11:00 ώρα Ελλάδας θ’ αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο (ζωντανά στο ίντερνετ από το laola1.tv στο λινκ Nantes 2019 – Table 4 | Livestream | LAOLA1.tv).

Το ματς είναι για το 8ο γκρουπ όπου είναι επικεφαλής η οικοδέσποινα Γαλλία. Η εθνική ανδρών, που είναι επικεφαλής στο αντίστοιχο 8ο γκρουπ, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη απέναντι στην Τουρκία (επίσης στις 11:00). Η κορυφαία διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024